Top

Ronde van Limburg verwelkomt Ethias opnieuw

Vorig jaar moest de Ronde van Limburg helaas een beurt overslaan. In aanloop naar een volledig vernieuwde editie onder de vleugels van Flanders Classics kondigt de organisatie vandaag met trots opnieuw main partner Ethias aan.

Voor Ethias is de Ronde van Limburg een thuisverhaal. Met haar hoofdkantoor in Hasselt, de startplek van de Ronde van Limburg, is de link tussen beide niet ver te zoeken. Ethias is dan ook verheugd om een van de hoofdsponsors te zijn van de vernieuwde Ronde. Sport ligt de verzekeringsgroep na aan het hart, “Zeker als het gaat over wielrennen, een sport die zoveel Belgen al zo lang passioneert. Via onze steun aan de sport en grote sportevents, wil Ethias dichter bij de mensen staan en hen aanmoedigen om een actief leven te leiden”, klinkt het vanuit Ethias.

Zowel de organisatoren als Ethias kijken dan ook reikhalzend uit naar 24 mei, wanneer het startschot in Hasselt gegeven zal worden en we in Tongeren opnieuw een winnaar aan de erelijst van de Ronde van Limburg zullen mogen toevoegen.


Share