Laat u als vipgast onderdompelen in de Ronde van Limburg

Laat u als vipgast onderdompelen in de Ronde van Limburg

Road  03/05/2023

Op maandag 29 mei weerklinkt in Hasselt het startschot voor de 75ste editie van de Ronde van Limburg. Het peloton trekt opnieuw door het prachtig groene Haspengouw om uiteindelijk in Tongeren om de overwinning te strijden. U kunt het wielerspektakel in Limburg vanop de eerste rij beleven dankzij één van onze vipformules.

Hasselt is voor het derde jaar op rij het decor voor de start van de Ronde van Limburg. Wie voor het vipontbijt kiest, geniet in de hoofdstad van de smaak van een heerlijk ontbijt in buffetvorm. De formule geeft u toegang tot de teamzone en tot de vipzone aan het startpodium, waardoor u op de eerste rij staat voor de start van de wedstrijd.

Laat u zich liever helemaal onderdompelen in het koersgebeuren en de sfeer rond de wedstrijd? Dan is VIPcafé Ambiorix iets voor u. Deze vipformule biedt u een variatie aan foodtrucks en een exclusief zicht op de aankomst en het huldigingspodium in Tongeren. Met drie live passages en de live-uitzending op groot scherm hoeft u geen seconde van het spektakel te missen.

Vindt u uw gading niet in één van de bovenstaande formules? We werken graag een formule op maat van u en uw genodigden uit. Contacteer ons via hospitality@flandersclassics.be voor meer info omtrent de mogelijkheden. Tickets voor één van de vipformules kan u hier bestellen.

Limburger Thijssen kraait victorie in jubileumeditie
Lees meer | Limburger Thijssen kraait victorie in jubileumeditie
Bereid je voor op Ronde van Limburg met de fanguide
Lees meer | Bereid je voor op Ronde van Limburg met de fanguide
Vlot naar Ronde van Limburg
Lees meer | Vlot naar Ronde van Limburg
Voegt Merlier zich bij recordhouders van Ronde van Limburg?
Lees meer | Voegt Merlier zich bij recordhouders van Ronde van Limburg?