Top
 

Vlot naar de Ronde van Limburg

Vlot naar de Ronde van Limburg

Maandag is het zover. Dan zakken 22 teams, waaronder 8 UCI WorldTeams naar Hasselt en Tongeren af. Het peloton krijgt 203 glooiende kilometers voor de wielen geschoven door dé fietsprovincie bij uitstek. 

Hasselt en Tongeren verwelkomen jullie naar goede Limburgse gewoonte hartelijk aan de start en finish van de Ronde van Limburg. 

Ben je op zoek naar de ideale supportersplaats aan de start waar je je spandoeken kan bovenhalen of schreeuw je je favorieten liever over de finish?  Neem dan snel een kijkje op onze mobiliteitspagina en ontdek hoe jij het vlotst op aan de start en finish geraakt! 

Zo beleef je vanop de eerste rij wie de winnaar van de 74ste editie wordt en zo Tim Merlier als winnaar zal opvolgen.  

Share