Top
 

22 teams gaan op zoek naar de overwinning in de Ronde Van Limburg 

22 teams gaan op zoek naar de overwinning in de Ronde Van Limburg 

Maandag 6 juni is het zover. Dan staan 22 teams aan de start in Hasselt en zien we na een stevig parcours met 18 hellingen en 2 kasseistroken wie in Tongeren Tim Merlier opvolgt als winnaar. Welk team is dit jaar koning in de Ronde Van Limburg? Ontdek alle deelnemende teams hierboven. 

Op 6 juni zakken 8 UCI WorldTeams af naar de start in Hasselt, onder hen: Intermarché-Wanty-Gobert-Matériaux, Quick-Step Alpha Vinyl team, UAE Team Emirates en Lotto Soudal. UCI ProTeam Alpecin-Fenix is ook dit jaar weer van de partij en hoopt zijn succes te verlengen na winst van Merlier in de vorige editie. De ploeg wordt vergezeld door 7 andere UCI ProTeams, waaronder Uno-X Pro Cycling en Arkéa Samsic. Verder zullen de Limburgse wegen gekleurd worden door 4 UCI Continental Teams en 2 UCI Cyclo-cross Pro Teams. De renners die in elke ploeg het beste van zichzelf zullen geven, worden binnenkort bekend gemaakt. 

Share