Top

Ontdek de streek van de Ronde van Limburg

Tijdens de spannende editie van de Ronde van Limburg is het Haspengouws schoon je ongetwijfeld niet ontgaan. Het parcours nam renner en kijker mee langs prachtige velden, unieke monumenten en interessante bouwwerken.

Dankzij deze gids hoef je geen enkel stukje van de Ronde te missen. Met de fiets of te voet de kasseien van de Maastrichterallee uittesten waar de koers op 24 mei openbrak? Jij bepaalt! En ook gehoord hoe José De Cauwer en Carl Berteele maar niet konden ophouden over het speciale doorkijkkerkje in Borgloon? Ontdek het zelf! Onze partner Holiday Inn in Hasselt is dé ideale uitvalsbasis als je de streek wil verkennen zoals de renners dat deden. Vertrek helemaal uitgeslapen aan je toeristische tocht door Haspengouw en geniet van al het moois dat de streek te bieden heeft.

© Foto: David Samyn


Share