Top
 

Vlot naar Hasselt!

Kom jij ook naar de start van de Ronde van Limburg? Ontdek dan hieronder hoe je vlot op je bestemming geraakt!

Te voet/ met de fiets

Woon je in de buurt van Quartier Bleu of op fietsafstand van het centrum? Kies dan voor een leuke wandeling of fietstocht naar de start van de Ronde van Limburg. Zo kom je al meteen in de sportieve sfeer waarnaar wij nu al met z’n allen uitkijken.

Fietsers kunnen met hun tweewieler in de fietsenstalling van de ondergrondse Parking Blauwe Boulevard aan Quartier Bleu terecht. Vergeet je slot niet mee te brengen om je fiets veilig achter te laten.

Met het openbaar vervoer

Moet je iets te ver fietsen? Kies dan voor het openbaar vervoer. Kom met de bus naar het centrum van Hasselt. Meer info over de dienstregeling kan je terugvinden op delijn.be.

Of laat je wagen achter in de rand van de stad op de P+R carpool Hasselt-Zuid of park H (Ethias Arena) en reis van daar verder met de bus. Je betaalt 1 euro voor je rit naar het centrum van de stad en reist voor 1 euro opnieuw terug naar de parking. Koop hier je tickets: delijn.be/hasseltparking.

Ook het station is vlakbij. Reis met de trein naar Hasselt en wandel vervolgens naar de startsite aan Quartier Bleu (1 km – ongeveer 12 min. stappen). Raadpleeg de dienstregeling van de treinen op belgiantrain.be.

Met de auto

Kom je toch met de wagen? Dan kan je betalend parkeren in de ondergrondse parking Blauwe Boulevard (adres: Slachthuiskaai) aan Quartier Bleu of één van de andere parkings in de stad.