Top
 

Alles wat je moet weten over de Ronde van Limburg verzameld in onze fanguide!

Alles wat je moet weten over de Ronde van Limburg verzameld in onze fanguide!

Op pinkstermaandag is het tijd voor de 74ste editie van de Ronde van Limburg. Op 6 juni neemt het peloton je mee naar dé fietsprovincie bij uitstek! Voel jij het ook al kriebelen en kan je niet meer wachten om het peloton dwars door Haspengouw te zien rijden? Dan heb je geluk, want in onze fanguide hebben we alles wat je moet weten over de koers verzameld. Zo maak je er ongetwijfeld een prachtige dag van! 

We staan te popelen om je mee te nemen naar het mooie Limburg. Tijdens de 74ste editie van de koers zorgt de populaire fietsregio niet alleen voor prachtige wegen, maar ook voor een primeur! Voor de eerste keer trekt het peloton dwars door Nationaal Park Hoge Kempen! Benieuwd naar de rest van het parcours, de broadcasters of andere wedstrijdinfo? Of ben je van plan zelf eens een bezoekje te brengen aan deze mooie streek? Download dan snel onze fanguide, waarin we al die informatie voor jou gebundeld hebben.  

Je vindt er niet alleen info terug over de editie van dit jaar. Ook de winst van Tim Merlier van de vorig jaar kan je dankzij onze gids herbeleven. Maak je samen met je vrienden graag pronostiekjes voor de wedstrijd? Dan ga je best eens door de deelnemerslijst. Neem snel een kijkje en stoom je helemaal klaar voor maandag.  

Hasselt staat tijdens het pinksterweekend helemaal in het teken van de fiets. Zo kan je zondag jezelf en het hele gezin onderdompelen in de fietswereld. Heb je graag een sportief weekend? Of wandel je liever rustig rond op de fietsmarkt? Ontdek het volledige programma van ‘Hasselt Fietst’ in de fanguide en download hem hier! 

Van plan om zelf naar de koers te komen? Graag, we zien elkaar daar! Check eerst even onze mobiliteitspagina om ongewenste verrassingen in en rond Hasselt of Tongeren te vermijden. 

Share